www.MittPlugg.se
Köpvillkor

Köpvillkor


Senast uppdaterat: 2023-10-20


Vid frågor kontakta oss via vårt kontaktformulär eller skicka mejl till info@mittplugg.se.Köp


MittPlugg.se drivs av Mikael Dalberg som privatperson.
I och med att all försäljning från MittPlugg.se sker som privatperson så ingår ingen moms i priserna.


Vi hanterar endast nedladdningsbara filer och därför tillkommer ingen frakt.


När din beställning skett skickas ett mejl med nedladdningslänk samt beställningsnummer till den mejladress som angetts. De digitala produkterna blir alltså tillgängliga att ladda ned via länk i mejlet. Länkarna är tillgängliga i 7 dagar och upphör gälla 24 timmar efter den första påbörjade nedladdningen.

Du får även ett mejl med en orderbekräftelse som innehåller beställningsnummer och beställningssammanfattning till den mejladress som angetts.


Du har ingen rätt att häva/ångra köpet då det handlar om digitala nedladdningar.


MittPlugg.se äger alla rättigheter till de digitala filerna och dess innehåll. Dessa produkter får ej spridas eller delas vidare. Det är dock tillåtet att för eget bruk och i skolmiljö använda och skriva ut materialet så länge upphovsman anges.
För att handla hos oss måste du vara 18 år och kunna fastställa din bostadsadress.Personuppgifter


Vi följer GDPR.
GDPR är ett omfattande regelverk för hur e-handlare får och ska behandla dina personuppgifter. I och med att du handlar hos oss så godkänner du behandlingen av dina personuppgifter. Vi samlar endast in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig.

Vi delar inte ut dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att kunna fullfölja vårt åtagande till dig och för att möta ställda lagkrav på till exempel bokföring. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt.

Läs mer på vår Integritetspolicy.Övrigt


Eftersom ångerrätt inte gäller har köparen inte någon rätt att få pengarna tillbaka vid ett ångrat köp. Det finns heller inget öppet köp. Vid en eventuell reklamation så ska vi försöka åtgärda problemet först, och i andra hand betalas pengarna tillbaka.

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses (Force Majeure), och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra avtal.


Vi skickar inga nyhetsbrev.


Dessa villkor gäller tillsvidare. De kan komma att ändras utan förvarning.